Αγαπητέ Επισκέπτη

Η εταιρεία μας είναι μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση διαχειριζόμενη οικογενειακά με ιδιόκτητα και διαχειριζόμενα σκάφη από το 1992. Τα σκάφη που προσφέρουμε σε επιλεγμένους ναυλωτές είναι υπό την απόλυτη διαχείριση ή νόμιμη εκπροσώπησή μας.

Το Βιογραφικό μας

Η επιχείρηση ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με Ναυλώσεις και Τεχνική Υποστήριξη Σκαφών στην Ιταλία, από το 1992 – 1998, ενώ δημιουργήθηκε και παράλληλη δραστηριότητα στη Γαλλία, Γερμανία, Καναδά και Η.Π.Α.

Ιδρυτής της, ο Γεώργιος Βλάμης, φοιτητής εκείνη την εποχή, είχε την τύχη να γνωριστεί με Ιταλούς πλοιοκτήτες και Ναυπηγούς, οι οποίοι τον μύησαν στα μυστικά των σκαφών και αργότερα της Βιομηχανίας του Θαλασσίου Τουρισμού.

Από το 1998 μέχρι Σήμερα ασχολούμαστε με τη Διαχείριση, τις Ναυλώσεις και την Τεχνική Υποστήριξη Σκαφών μέχρι 24 Μέτρα. Το 1998 η Επιχείρηση Μεταφέρθηκε στην Ελλάδα

Συν ιδρυτές και Υπεργολάβοι στα Ελληνικά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά από το Νοέμβριο 2001 – Δεκέμβριο 2005

Συνιδρυτές της "Insulation's Experts", Τεχνικής Εταιρείας Μονώσεων (Πυρός, Θερμοακουστική σε φορτηγά πλοία και Mega Yachts.Η Επιχείρηση πωλήθηκε μετά από τέσσερα χρόνια μεγάλης επιτυχίας με σκοπό την εξειδίκευση στο Yachting. Η Επιχείρηση υπήρξε Υπεργολάβος των Ελληνικών Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, Ελευσίνος και Νεωρίου Σύρου.

Πωλήσεις, Ναυλώσεις, Διαχείριση, Ανακατασκευή και Τεχνική Υποστήριξη Σκαφών

Διευθύνων : Γεώργιος Βλάμης

Διαχείριση μετά την Πώληση και Τεχνικός Υπεύθυνος της Ocean Yachts S.A. από το Σεπτέμβριο του 2002 – Σεπτέμβριο 2015

Πωλήσεις Σκαφών Ocean Yachts και Πιστοποιημένος Διαχειριστής After Sales.

Πολυτελείς Κρουαζιέρες στη Σαντορίνη : sailsantorini.com από το Μάρτιο 2011 – Σήμερα

Αποκλειστικός Διανομέας για την Ελλάδα της Elan Yachts

Η Elan Yachts - Marine Division της Elan doo σε συνεργασία με Ελβετικό Όμιλο Πιστοποίησης Ποιότητας επέλεξε κατόπιν διαγωνισμού και διόρισε την εταιρεία μας ως το νέο αποκλειστικό διανομέα της Ελλάδας για όλα τα μοντέλα της Elan ως μια από τις πιο δημοφιλείς εταιρίες διαχείρισης σκαφών στην Ελλάδα για εμπορικά και ιδιωτικά σκάφη, που προσφέρει 24/7 υποστήριξη στη θάλασσα, υπηρεσίες μαρίνας, υπηρεσίες ναυπηγείων, τεχνική υποστήριξη και προγράμματα ιδιοκτησίας σκαφών αναψυχής, εκπαίδευσης, ναύλωσης καμπίνας, εταιρικών εκδηλώσεων και regattas.

Παρέχουμε επίσης τις ακόλουθες Υπηρεσίες: Νομική, Λογιστική, Ασφάλιση, Διαχείριση Πληρώματος, Εξυπηρέτηση Ανταλλακτικών, 24ωρη Υποστήριξη στη Θάλασσα και κάθε Υπηρεσία σχετική με τα σκάφη.

Ο στόλος μας αποτελείται από ιδιόκτητα σκάφη αλλά και σκάφη ιδιοκτητών (αλφαβητικά) από τις ακόλουθες χώρες : Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Ρωσία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο. Διαχειριζόμαστε τόσο ιδιωτικά όσο και εμπορικά ιδιόκτητα σκάφη. Ο στόλος μας επιλέγεται από τους σημαντικότερους πράκτορες ναυλομεσιτών σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ναύλους και για το σκοπό αυτό συνάπτουμε συνεργασίες τριτεγγύησης με τα μεγαλύτερα ναυλομεσιτικά γραφεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η εταιρεία μας προχώρησε στην Ίδρυση Ομίλου Εταιρειών για κάθε μία από τις δραστηριότητές της υπό την κοινή ονομασία George Vlamis Yachts and Yacht Charter Management Independent.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στη δημιουργία υποκαταστήματος εταιρείας αλλοδαπών Ναυτιλιακών και όχι μόνον Εταιρειών στην Ελλάδα. Παρέχουμε τα εργαλεία και τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των δικηγόρων και της λογιστικής. Είναι κοινή πρακτική για τις αλλοδαπές εταιρείες να ιδρύουν υποκαταστήματα στην Ελλάδα για να ασκούν το σύνολο ή μέρος των δραστηριοτήτων τους. Ένα ελληνικό υποκατάστημα έχει τις ίδιες φορολογικές και λογιστικές υποχρεώσεις με μια ελληνική εταιρεία και τα κέρδη της φορολογούνται με τους ίδιους συντελεστές που ισχύουν για τις εγχώριες εταιρείες. Σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία, οι ιδιοκτήτες σκαφών μπορούν να διατηρήσουν τη σημαία τους της ΕΕ και να έχουν σκάφος επαγγελματικής χρήσης στην Ελλάδα με πολύ χαμηλή φορολογία (νόμος για ναυτικά κίνητρα για επιχειρήσεις θαλάσσιου τουρισμού και ιδιοκτησία σκαφών / 10.12.2015). Το υποκατάστημα διαχειρίζεται ο νόμιμος εκπρόσωπος που έχει ορίσει η αλλοδαπή εταιρεία και έχει το δικαίωμα να εκπροσωπεί το υποκατάστημα στην Ελλάδα. Ο νόμιμος εκπρόσωπος είναι υπεύθυνος ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΕΠΑ ( Ν.Ε.Π.Α. ) MCPY ή της SA ( ΑΝΩΝΥΜΗ ) ή του διευθυντή μιας Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης ( Ε.Π.Ε. ) . Η διεθνής εμπειρία μας στις ΗΠΑ, τη Γερμανία τη Γαλλία και την Ιταλία μας καθιστά ένα "πακέτο" που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει μια αυξανόμενη ζήτηση για επαγγελματικές υπηρεσίες που προηγουμένως δεν ήταν διαθέσιμες στην Ελλάδα. Έχουμε τη γνώση και το δικό μας δίκτυο στην Ελλάδα με πάνω από 25 χρόνια συλλογικής εμπειρίας στις επιχειρήσεις του θαλασσίου τουρισμού ..

Αποστολή
Να εκπαιδεύσουμε τον Έλληνα μικρό επενδυτή να γνωρίσει τη θάλασσα και τις ευκαιρίες που του παράσχει. Να διευκολύνουμε τους ιδιοκτήτες σκαφών από άλλες χώρες να φέρουν το δικό τους σκάφος στον πιο όμορφο χώρο ιστιοπλοΐας στον κόσμο, οικονομικά (τμήμα διαχείρισης σκαφών), αλλά και να προσφέρουμε τα ιδιωτικά σκάφη μας σκάφη για ιστιοπλοΐα σε επιλεγμένους πελάτες (ναύλωση σκαφών - υπηρεσία ναύλωσης σκαφών) και επίσης να προσφέρουμε υπηρεσίες μαρίνας / ναυπηγείων τεχνική διαχείριση όπου και όποτε χρειάζεται.

Εκτός από τις πωλήσεις νέων σκαφών ως εταίρων σε πολλά γνωστά ευρωπαϊκά ναυπηγεία, βιώσαμε μια αυξανόμενη ζήτηση από τους πελάτες μας για τη διαχείριση των σκαφών τους. Ένας αυξανόμενος αριθμός πελατών συνειδητοποίησε ότι έχοντας το γιοτ του στη Μεσόγειο είναι πιο διασκεδαστικό και πολύ πιο οικονομικό. Υπήρξαν και υπάρχουν σαφώς πολλές ανησυχίες και ερωτήσεις του τύπου : «Ποιος θα φροντίσει το γιοτ μου αν δεν είμαι εγώ κοντά του ?» "Ποιο είναι το Νομικό Πλαίσιο στην Ελλάδα "? "Μπορώ να ναυλώσω το γιοτ μου και τι προβλέπει το ελληνικό δίκαιο γι 'αυτό?».

Δραστηριότητες
Ο στόλος μας αποτελείται από γιοτ (αλφαβητικά) από τις ακόλουθες χώρες : Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Ρωσία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο.
Διαχειριζόμαστε τόσο ιδιωτικά όσο και εμπορικά ιδιόκτητα σκάφη.
Ο στόλος μας επιλέγεται από τους σημαντικότερους πράκτορες ναυλομεσιτών σε όλο τον κόσμο αλλά και από την Ελλάδα.
Αντιπροσωπεύουμε το Ναυπηγείο της Elan Yachts και είμαστε οι After Sales Managers των Ocean Yachts.

Συνεργασίες

Είμαστε οι επίσημοι διαχειριστές γιοτ στην Ελλάδα για:
Ocean Yachts S.A - 2nd km Kalivion - Lagonisiou Kalivia 190 10 Attica - Greece
Med Team - Via Ferdinando Liuzzi 14 - 00194 - Roma - Italy
Ocean Asia Inc Ltd - Suite 19B Tung Hip Commercial Bldg - 244-252 Des Voeux Road Central Hong Kong SAR China
Ocean Yachts U.K. - Ocean House - PO Box 84 Battle, East Sussex - TN33 9WF United Kingdom
12sail - Dalkruid 40,2914 BC Nieuwerkerk aan den IJssel - Netherlands

Είμαστε οι αποκλειστικοί διανομείς για την Elan Yachts στην Ελλάδα.

Αν ψάχνετε σκάφος πρός ενοικίαση, αγορά ή εάν είστε ιδιοκτήτης γιοτ ή ένας πράκτορας γιοτ - μεσίτης ναύλων που ψάχνει για γιοτ για τους πελάτες σας, σας υποσχόμαστε ότι, αφού έχετε έρθει σε επαφή και μιλήσετε μαζί μας, θα βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να κάνετε μια ειδική συμφωνία για τις καλύτερες διακοπές με σκάφος στην Ελλάδα.

Ελάτε μαζί μας .. Θα έχετε προσωποποιημένες υπηρεσίες και εξυπηρέτηση γιατί εμείς ενδιαφερόμαστε για κάθε έναν ξεχωριστά από τους πελάτες μας.

Η George Vlamis Yachts & Yacht Management είναι αυτό που θέλετε. Επικοινωνήστε μαζί μας

We reccomend

Sailor Made Sailing Boats